Ansatte

Camilla Myhre Administrativ leder og pedagog Teknikk og bevegelsesforståelse // teori

Camilla gikk ut fra Statens balletthøgskole i 1989 og er førsteamanuensis i dans/samtidsdans. Hun var utøver innen jazz, musical, revy og TV før hun gikk inn i samtidsdansen. Som utøver har hun jobbet med Dans Design, Odd Johan Fritzøe, Amanda Steggell, KreutzerKompani og Min Tanaka. Camilla har drevet Skolen for Samtidsdans sammen med Caroline Wahlström Nesse, siden 2002. I 2005 startet hun Rom for Dans, også dette sammen med Caroline Walhström Nesse. Camilla er administrativ leder ved Skolen for Samtidsdans og Rom for Dans, hvor hun også virker som dansekunstner, produsent og pedagog.

Caroline Wahlström Nesse Faglig leder og pedagog Teknikk og bevegelsesforståelse // veileder i skapende prosesser

Caroline gikk ut fra Statens balletthøgskole i 89, og ved Martha Graham School of Contemporary Dance i New York 1990 og er førsteamanuensis i dans/samtidsdans. Som utøver har hun arbeidet med bla. Ingun Bjørnsgaard og Dans Design, og vært medskapende i en rekke forestillinger med turnéer i inn og utland. Hun har også arbeidet som dansekunstner i spillefilm. Caroline har drevet Skolen for Samtidsdans sammen med Camilla Myhre, siden 2002. I 2005 startet hun Rom for Dans, også dette med Camilla Myhre. Caroline er faglig leder ved Skolen for Samtidsdans og Rom for Dans, hvor hun også virker som dansekunstner, produsent og pedagog.

Marius Kjos Studieveileder og pedagog Koreografi og komposisjon // teori // veileder i skapende prosesser

Marius gikk et år ved Ballettakademien i Gøteborg før han tok utdanning ved Statens Balletthøgskole fra 86- 89. Han ble tildelt scholarship fra Martha Graham School of Contemporary Dance i New York 1990 og studerte der i et år. I 2006 tok han etterutdanning i pedagogikk ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han er førsteamanuensis i dans/samtidsdans.

Marius har mottatt Pressens Kritikerpris sammen med scenekunstner Karstein Solli. Som utøver har Marius jobbet med Scirocco, Dans Design, Verdensteatret, Anzu Furukawa, Lise Ferner, Ingun Bjørnsgaard og ved Det Norske Teatret. I tillegg til det utøvende har Marius vært skapende i en rekke prosjekter, blant andre med Karstein Solli, Sigrid Edvardsson og Caroline Wahlström Nesse. Han er tilknyttet prosjektene ved Rom for Dans som dramaturg. Som pedagog har Marius undervist ved Figurteaterakademiet i Fredrikstad og Statens Balletthøgskole/Kunsthøgskolen i Oslo.

Hanne Frostad Håkonsen Studiekoordinator

HanneHanne Frostad Håkonsen gikk ett år på Drama og Teater ved NTNU i Trondheim før hun gikk på Skolen for Samtidsdans i 2012-2014. Under studiene ved Skolen for Samtidsdans mottok hun dansekritikkstipend utdelt av Danseinformasjonen og Scenekunst.no hvis mål var å oppmuntre til nye kritikerstemmer.

Hanne jobber som frilans dansekunstner, skribent og kritiker med base i Oslo. Hun er medskapende utøver i dansekompaniet Kompani Kunstgress, som har gjort ulike samarbeidsprosjekter med blant andre DJ-kollektivet Kososuru og billedkunstner Marianne Heier. Hanne er også en del av dansekunstkollektivet Ompaniet, som er aktuell med forestillingen Firkantskogen for barn fra 0-3 år. Hun har vært på turne i Den kulturelle skolesekken med danseverkstedet KROM Kropp i Rom i 2014-2015, i regi av Camilla Myhre og Caroline Wahlström Nesse ved Rom for Dans.

testosterone gel
halotestin
femara
metribolone
proviron
dianabol

anabole steroider bivirkninger