Bevegelsesforståelse med Loan

av Hanne Frostad Håkonsen, 07/10/2015

Loan Ha underviser i teknikk og bevegelsesforståelse ved Skolen for Samtidsdans, og har morgenklasser med studentene dette semesteret. All undervisning ved skolen understøtter større prosjektarbeid, og i disse dager skaper studentene forestillinger for en spesifikk målgruppe.

Bilde, nettsak (1)

Dyp konsentrasjon: studentene i klasse med Loan. Foto: Hanne Frostad Håkonsen

Kort om underviseren
Loan studerte ved Skolen for Samtidsdans fra 2000-2002, og gikk senere på P.A.R.T.S. i Brussel. Hun virker som medskapende utøver og koreograf i egne og andres produksjoner, og har blant annet jobbet med Impure Company/ Hooman Sharifi, Mia Habib (“A song to…”) og Pia Maria Roll (“Sees i min nästa pjäs”). Vi er glade for å ha Loan som underviser ved Skolen for Samtidsdans, og gleder oss til å følge undervisningen frem til jul.

image

Fra v.: Ida Gudbrandsen, Synøve Haraldsen og Loan Ha i “Sees i min nästa pjäs”. Foto: Blackbox teater

 

Nysgjerrig på flere undervisere og gjestepedagoger? Se her.
Les mer om målgruppeprosjektet her.

growth hormone online