Prosjekt: målgruppe

av Hanne Frostad Håkonsen, 16/09/2015

Karstein Solli underviser ved Skolen for Samtidsdans, og følger studentene tett i deres nyeste prosjekt; målgruppeprosjektet. Her får studentene erfaring med å skape dansekunst for barn og unge, samt produksjonsarbeid knyttet til dette. De er selv medskapende utøvere i forestillingene de skaper, og vi følger spent med på prosessen frem mot premiere i oktober.

ES5A4861 kopi

Studenter fra teknikklasse tidligere i vår. Foto: Christian Krohn

Studentene har delt seg i grupper, og selv valgt seg en målgruppe de er interessert i fra barnehagealder til videregående trinn. Målgruppeprosjektet går blant annet ut på å opprette dialog med, og utforske bevegelsesmateriale, i møte med den valgte målgruppen.

Følg med på våre nettsider fremover for mer informasjon.

cypionate 300