Velkommen til forestillingen A4!

av Hanne Frostad Håkonsen, 18/05/2015

 

A4. Fjorten ulike jenter, fjorten ulike soloer, én forestilling. Ubehag, trygghet, ondskap, sosiale medier, femininitet, maskulinitet, sex, kjønn, drømmer og marshmallows. Hvordan er det å være ung jente i dag? Hvem er vi alene og hva kan vi skape sammen?

 

Banner Skolen for samtidsdans m A4

Kort om forestillingen
I vinter møtte studentene 9. klassejenter ved ulike ungdomsskoler i Oslo og Bærum til kreativt bevegelsesarbeid og samtale knyttet til spørsmål om identitet, selvbilde og kjønn. Med utgangspunkt i dette møtet har studentene fordypet seg videre i temaene om hva det vil si å være jente i dag. I samarbeid med koreografene Caroline Wahlström Nesse og Marius Kjos har de utviklet sine egne, individuelle historier som kommer til uttrykk i forestillingen A4. Velkommen til forestilling!

Forestillingsdatoer
Lørdag 30. og søndag 31. mai: kl. 18.00
Mandag 1., tirsdag 2., onsdag 3., torsdag 4. juni: kl. 18.00

Forestillingen vises på dagtid for jenter på ungdomsskoletrinnet. Les mer her.

Reservervasjon
Billetter kan reserveres ved å sende navn, antall og dato til: reservasjonA4@gmail.com
Voksen 150,-
Skoleelev, student, ungdom 100,-
Betales kontant i døra. 
Obs! Begrensede plasser, så vær tidlig ute med din reservasjon.

Se facebookarrangementet her.