Tidligere studenter

av Hanne Frostad Håkonsen, 04/05/2015

Marianne Skjeldal er skapende og utøvende danser og scenekunstner utdannet fra Skolen for Samtidsdans i 2002. Hun har vært involvert i flere årelange samarbeid med ulike koreografer/ regissører, blant andre Karstein Solli og Henriette Pedersen. Vi gratulerer Marianne med opptak på masterutdanningen i New Performative Practices på DOCH, Dans och Cirkushögskolan i Stockholm!

foto-elisabeth-kjeldahl

Marianne Skjeldal i “Ned i mosen med deg, menneske!”. Foto: Elisabeth Kjeldahl.

 

Bente Alice Westgaard er utøvende danser og koreograf utdannet fra Skolen for Samtidsdans i 2008. Hun har også jobbet som regiassistent og produsent, og vært involvert i prosjekter med blant andre Hege Haagenrud, Solveig Styve Holte, Eivind Seljeseth og Hanna Gjermundrød. Gratulerer til Bente Alice som skal ta masterutdanning i koreografi ved KhiO, Kunsthøyskolen i Oslo!

Stille-lengde-4-slide-640x229

I midten: Bente Alice Westgaard i “Stille lengde”.

penis enlargement.pills