A4 – danseforestilling om å være ung jente i dag

av Hanne Frostad Håkonsen, 27/04/2015

Skolen for Samtidsdans og Rom for Dans jobber i disse dager med A4 – en danseforestilling om det å være ung jente i dag. Dette er det første, store prosjektet hvor studentene jobber med barn og unge, og det skjer spennende ting i studio om dagen!

Nettsak, A4 croppa large

Fra venstre: Jennie Bergsli, Jeanette Healey og Eline Waldeland, Rom for Dans. Foto: Camilla Myhre.

 

Kort om forestillingen
Hvordan ser jenter på seg selv og hverandre, og hvordan opplever jenter at andre ser på dem? Studentene har møtt jenter i ungdomskolealder til samtale og bevegelse rundt temaene kropp, identitet og selvbilde. Med utgangspunkt i dette møtet har studentene fordypet seg videre i temaene om hva det vil si å være jente i dag. I samarbeid med koreografene Caroline Wahlström Nesse og Marius Kjos har de utviklet sine egne, individuelle historier som kommer til uttrykk i forestillingen. Publikum kommer tett på utøverne, og inviteres også til en samtale etter visningen.

Forestillingsoversikt (skoler):

Mandag 1. juni: kl. 10.00 (fullt) / kl. 13.00
Tirsdag 2. juni: kl. 10.00 (fullt) / kl. 13.00
Onsdag 3. juni: kl. 10.00 (fullt) / kl. 13.00 (fullt) 
Torsdag 4. juni: kl. 10.00 (fullt) / kl. 13.00

Påmelding for skoleklasser
Vi kan ta i mot jentegrupper på opptil 42 stk. (inkludert lærere). Førstemann til mølla-prinsippet! Påmelding med ønsket forestillingsdato og tidspunkt, samt skolens navn og antall elever sendes til sfsdledelse@gmail.com, eller bookes ved å ringe Hanne Frostad Håkonsen på tlf. +47 918 01 867.

Forestillingsoversikt (åpent for alle):

Lørdag 30. mai: kl. 18.00
Søndag 31. mai: kl. 18.00
Mandag 1. juni: kl. 18.00
Tirsdag 2. juni: kl. 18.00
Onsdag 3. juni: kl. 18.00
Torsdag 4. juni: kl. 18.00

Mer informasjon om billettbestilling til kveldsforestillingene kommer snart!

jay cutler steroids