Tidligere studenter samarbeider med Heine Avdal og Yukiko Shinozaki

av Jorunn Kjersem Hildre, 21/03/2014

Før jul holdt fieldworks, som består av koreografene Heine Avdal og Yukiko Shinozaki audition.
To tidligere studenter ved Skolen for Samtidsdans fikk jobb; Rannei Grenne og Sigrid Marie Kittelsaa Vesaas, som gikk ut fra Skolen i 2010. Tidligere studenter Eivind Seljeseth og Venke Marie Sortland har også samarbeidet med Heine Avdal og Yukiko Shinozaki.

Under Oslo Internasjonale Teaterfestival som pågår i disse dager skal fieldworks vise det stedsspesifikke arbeidet «Borrowed Landscape» på Meny i Sannergata, her kan man oppleve blant andre Rannei Grenne, Sigrid Marie Kittelsaa Vessas, og Eivind Seljeseth.

Les mer om fieldworks her.

Les mer på sidene til Black Box teater:

I «Borrowed Landscape» mikses utøvere og forestilling i dagligdagse rom, samtidig som det gjenkjennelige gjøres til det ukjente. Publikum opplever disse vanlige områdene på en ny måte. «Borrowed Landscape – Oslo» vil finne sted i et supermarked. Målet er å fremheve den unike virkeligheten som et supermarked faktisk er, avsløre noen regler og koder, og stille spørsmål ved våre personlige kjøpevaner, samt å ta en kikk på de ulike kreftene som former vår atferd og opplevelser. 

«Borrowed Landscape» består av en serie forestillinger som foregår i ulike private og offentlige rom. Tidligere utgaver har funnet sted på kontorer, kjøpesentre og i et modell-hus.

Vi gratulerer Rannei og Sigrid med ny jobb!

IMG_5228

legal