Tidligere student med artikkel om danseutdanning

av Jorunn Kjersem Hildre, 12/05/2013

Rachel Blomberg

Rachel Jeanette Blomberg

Tidligere student Rachel Jeanette Blomberg er aktuell med en artikkel i ANSAnytt (side 46-47) om å studere dans i London.

Rachel studerte ved Skolen for Samtidsdans fra 2010 – 2012, og ønsket å fortsette å studere dans etterpå. Hun kom inn på tre ulike høgskoler, og valget falt på Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London.

I artikkelen skriver Rachel om det å bo og studere dans i travle London og nevner blant annet sin gamle skole:

Det å ha gått på Skolen for Samtidsdans i Oslo før jeg flyttet til England, skulle vise seg å være en stor fordel. Det gjorde meg svært selvstendig, og lærte meg å stole på mine drømmer og intensjoner. Studiet lærte meg også mye om hva som foregår rundt scenen. Alt fra lys og lyd til hvordan å snakke konstruktivt om dans. Dette var en utrolig god kompetanse å ta med seg videre. Jeg får lov til å dele kompetansen og jeg får støtte for mine ideer i hverdagen fra både pedagoger og studenter.

Rachel Jeanette Blomberg foto: Jorunn Kjersem Hildre

Rachel Jeanette Blomberg foto: Jorunn Kjersem Hildre

Vi er spent på hva denne dama finner på, og ønsker henne masse lykke til!

buy epo online
crosstrainer klappbar