Tidligere studenter aktuelle med forestillingen “I sit, I wait”

av Jorunn Kjersem Hildre, 04/04/2013

Ingrid Sørensen og Ann Kristin Holten gikk ut fra Skolen for Samtidsdans våren 2012. Nå er de premiereklare med forestillingen I sit, I wait.

untitled-2-24


I sit, I wait

Vi sitter oss gjennom store deler av livet. Forestillingen I sit, I wait sier noe om hva dette gjør med oss og tar dansen til møterommet førstkommende helg. Tre dansere utfolder seg og gir stoler, bord og penner helt nye funksjoner.

Tidligere ble man fysisk sliten av jobben og brukte helgene til å slappe av. Nå sitter de fleste stille på jobben og bruker fritiden til å bevege seg. I sit, I wait er en kommentar til denne moderne jobbkulturen, og vil samtidig utforske forskjellen på å jobbe alene versus sammen med andre.

I sit, I wait er en stedspesifikk forestilling der møterommet hos det kreative kontorfellesskapet 657 Oslo gjenoppstår som en ny og annerledes dansescene. Forestillingen er utviklet i samarbeid med kommunikasjonsbyrået Komodo, som også holder til hos 657 Oslo.

I sit, I wait er ikke et skjæringspunkt mellom kunst og næringsliv, men et nært samarbeid der begge parter inspirerer hverandre og får nye måter å betrakte kontorlokaler på.

Info:

Spilletid: Lørdag 6. april kl 2000 og søndag 7. april kl 1800
Sted: 657 Oslo sine lokaler i Fredensborgveien 24 D

Produksjon og koreografi: Catherine Louise Nysveen, Ann Kristin Holten og Ingrid Sørensen
Støttet av: Trafo, 657 Oslo, Komodo
Kontakt: Ingrid Sørensen, mob 478 68 665, ingrid@ingridsorensen.no

Lenker:

http://trafo.no/medlem/ingridsorensen/
https://www.facebook.com/events/170204059799257/
http://www.ingridsorensen.no/

hcg drops for weight loss