Pedagoger og tidligere studenter mottar stipend!

av Jorunn Kjersem Hildre, 25/04/2013

Tidligere student Rikke Westerlund Lie, vår faste pedagog Karstein Solli og dansekunstner Kristine Karåla Øren som skal undervise studentene i mai, var tre av fire som mottok stipend. Stas! Vi gratulerer.

Fra Norske Dansekunstneres hjemmeside:

Under NoDas generalforsamling 2013, avholdt i Oslo lørdag 2o. april, hadde stipendkomitéen gleden av å kunngjøre årets stipendmottakere. Norske Dansekunstnere deler hvert år ut 4 stipendier à kr. 30 000,-  finansiert av Norske Dansekunstneres Vederlagsfond, til henholdsvis en danser, en koreograf, en pedagog og ett til kortfilm/videoproduksjon. NoDa gratulerer årets stipendmottakere;Rikke Westerlund Lie, Janne Foss, Karsten Solli og Kristina Karåla Øren!

Les Stipendkomitéen begrunnelser her.

Karstein Solli er fast pedagog ved Skolen for Samtidsdans og er også  scenekunstner. Her fra forestillingen ['bæːɾə] i regi av Rom for Dans i 2012. Foto: Jorunn Kjersem Hildre

Karstein Solli er fast pedagog ved Skolen for Samtidsdans og er også scenekunstner. Her fra forestillingen [‘bæːɾə] i regi av Rom for Dans i 2012. Foto: Jorunn Kjersem Hildre

buy online