Tidligere studenter gjør prosjekt for Den Kulturelle Spaserstokken

av Jorunn Kjersem Hildre, 09/03/2013

Cathrine Ouff og Guro Gulstad gikk ut fra Skolen for Samtidsdans våren 2012. Nå har de fått støtte til prosjektet Jeg minnes, som er et dansekunstprosjekt for eldre. Den handler om alle minnene man har med seg etter å ha levd et langt liv. Dette er et prosjekt for Den Kulturelle Spaserstokken.

Dette vil være en interaktiv forestilling der vi kommer inn i de eldres bosted, og tar utgangspunkt i de omgivelsene de har rundt seg daglig. Forestillingen vil bli vist i deres oppholdsrom. I etterkant av forestillingen vil vi åpne opp for en samtale med de eldre, der de kan dele sine minner.

Forestillingen har preimere i Egersund den 29.04 og skal også spilles i Bjerkreim, Sokndal og Lund. I uke 9 hadde jentene residens ved dansiT i Trondheim og bildene under er fra en visning de hadde på en cafe (Ila Brannstasjon), den 2. mars i år.

Fotograf: Jenniann Johannesson

Improdans001 Improdans007 improvissationsdans-2 improvissationsdans

bodymuskl.be