Audition 2013

av Jorunn Kjersem Hildre, 02/01/2013

ida2 slide

Audition til studieåret 2013 – 2014 (2. studieår)

Dato: 4. og 5. april 2013
Tid: 12.00 – 17.00.

Dørene er åpne fra 09.00, registreringen starter 11.00.
Vennligst møt opp i god tid.

Velkommen!

Sted: Rom for Dans i Oslo

Søknadsfrist var 15. mars 2013.

Skolen for Samtidsdans er en toårig fagskole som utdanner ett kull om gangen. Høsten 2012 startet et nytt kull med 12 studenter ved skolen. Neste opptak til den to-årige utdanningen er våren 2014.

FOR HVEM?

Skolen for Samtidsdans har i en årrekke virket som både et forstudium, en kjerneutdanning og som en videreutdanning. De siste årene har vi opplevd en økning av søkere som allerede har fullført en danseutdanning, men som ønsker mer selvstendighet og kompetanse i forhold til det å jobbe skapende med dansekunst. 2. studieår har også vært attraktivt for andre kunstnere med interesse for bevegelse og scenisk formidling, som: musikere, billedkunstnere, fortellere, forfattere, poeter og skuespillere.

MER OM 2. STUDIEÅR:
Det arbeides intenst med studentens praksis i både teknikk og bevegelsesforståelse, koreografi, komposisjon og komplimenterende uttrykk. Studentene gjennomfører produksjon, markedsføring og formidling av eget kunstprosjekt, både forestillinger og workshops.

Studentene følges daglig av veiledere som selv virker som profesjonelle dansekunstnere. Det arbeides skriftlig med prosjektbeskrivelser og refleksjonsoppgaver under tett veiledning. Eksamenen består av forestilling i valgfritt format og en skriftlig fordypningsoppgave som tar utgangspunkt i eget eksamensprosjekt.

Skolen for Samtidsdans er godkjent av NOKUT  og studenter kan søke om lån og stipend i Statens Lånekasse for utdanning.

Les mer om studiet vår her.

  Los Angeles County american testosterone