God jul og godt nyttår!

av Jorunn Kjersem Hildre, 25/12/2012

 

tilbakemld 2 slide

Studentene i tilbakemeldingssituasjon etter en solovisning. f.v: Elise Austad og Chollada Phintduang. Foto: Jorunn Kjersem Hildre

 

Høsten 2012 startet et nytt kull med tolv studenter på Skolen for Samtidsdans. Denne høsten har de jobbet med to grundige soloarbeider under veiledning. Disse har blitt vist i interne visninger og det har også generert skriftlige arbeider. Se bilder her.

I tillegg til eget skapende arbeid har studentene hatt et tett program med teknikk, bevegelsesforståelse, egen praksis, teori, koreografi og komposisjon, samt obligatoriske forestillinger med påfølgende refleksjonsoppgaver og diskusjon. Hele klassen med undertegnede reiste også til Bergen for å oppleve Oktoberdans, med både forestillinger, seminarer og klasser. Studiekoordinator og pedagog Jorunn Kjersem Hildre deltok ved konferansen “Close Encounters” ved Dans och Cirkushögskolan i Stockholm, og studieleder Marius Kjos ekspanderte i en intens workshop med Mårten Spångberg rett før jul.

I 2013 skal studentene blant annet jobbe med duett, komposisjon, stemme og musikk. De skal også samarbeide med Musikkhøgskolens komponist-studenter. Nye kunstnere og pedagoger kommer innom, Karstein Solli underviser i stemme og bevegelse. Loan Ha tar med seg tidligere medstudent og kollega Alexander Williams (fra P.A.R.T.S og ROSAS) for å jobbe med teknikk og skapende arbeid. Dansekunstner Kristine Karåla Øren kommer også innom med prosjektet “Utover Utøveren”. Tilslutt jobber studentene mot en storslått eksamen som involverer barn og unge i en stedspesifikk forestilling for hele familien. Følg med og kom og se!

Takk til våre engasjerte og ivrige studenter og dedikerte pedagoger.

Skolen for Samtidsdans vil ønske alle en riktig god jul og et godt nyttår!

boldenone undecylenate effects