Starter på det siste semester

av Jorunn Kjersem Hildre, 02/01/2012

Studentene startet idag på sitt siste semester her ved skolen. Fremover venter en saftig timeplan. Studentene skal ha teknikk med Gry Kipperberg, Loan Ha, Jorunn Kjersem Hildre, Runa Rebne og Marianne Kjærsund. De skal også ha workshop med Alessio Castellacci, samt koreografiske fag med Marius Kjos og Karstein Solli for å nevne noe.

Gry Kipperberg underviser studentene i siste semester foto: Jorunn Kjersem Hildre

 

I løpet av semesteret skal studentene også få en innføring i didaktisk arbeid og holde workshops. De skal vise soloer denne uken, deretter jobbe i kvartett med lysdesign med Anders Ødegaard. Helt på tampen av semesteret skal de stå i sin egen forestilling som er eksamen.

Karin Aas Evensen i sin egen solo foto: Jorunn Kjersem Hildre

 

Vi gleder oss til å se! sham obviously foreseeable